fullscreen
Definitive Technology DM95

Boxe Dolby Atmos de amplasat deasupra boxelor frontale. Pret pe pereche

DM95OWBK
3.499,00 lei
cu TVA
Cantitate
Stoc furnizor - necesita confirmare

Boxe Dolby Atmos
  Cel mai bun pret - Daca gasesti un pret mai bun contacteaza-ne pentru o oferta
  Livrare gratuita - Pentru comenzi in valoare de peste 500 lei
  Asistenta pentru instalare - Oferim gratuit asistenta pentru instalarea produselor

Boxele Atmos Dymension DM95 sunt răspunsul pentru un sunet surround dinamic, captivant, care umple camera. Proiectat cu atenție pentru a vă învălui într-un sunet palpitant, detaliat și de înaltă definiție, DM95 care poate fi montat pe perete poate fi folosit ca surround lateral sau din spate, pentru a vă adapta sistemul la camera dvs.

Un nou design al driverului oferă un răspuns lin extins, cu tranzitorii clare, definiție excepțională și imagini precise, pentru o claritate incredibilă și un realism real.

Woofer-ul mediu/bas de 5,25" al DM95 dispune de tehnologia noastră patentată Balanced Double Surround System, care îmbunătățește excursia driverului midrange și oferă o scenă sonoră largă și uniformă, cu integrare perfectă bas/mediu. Un Linear Response Waveguide™ extinde și netezește dispersia în afara axei pentru un sunet excelent peste tot în cameră.

DM95-urile pot fi montate cu ușurință pe perete și utilizate ca difuzoare laterale sau posterioare. Indiferent dacă ascultați în Dolby Atmos sau DTS:X, DM95 va extinde sunetul în jurul vostru.

Aduceți emoțiile experienței cinematografice acasă, cu un sunet uimitor care vă învăluie din orice unghi, transportându-vă în fiecare scenă și melodie.

Lasă-te cucerit de acțiunea de pe ecran în timp ce ești învăluit într-o scenă sonoră profundă și definită. De la o șoaptă la un vuiet, experimentează totul într-un realism izbitor.

DM95 umple întreaga cameră cu sunet din jur. Difuzoarele tale par să dispară pe măsură ce te concentrezi pe fiecare voce și identifici fiecare instrument - la fel ca și cum ai fi acolo, în direct.

Indiferent dacă te lupți cu răul sau explorezi noi universuri, deblochează experiența supremă atunci când auzi detalii sonore într-o nouă dimensionalitate uimitoare.

Sunetul consistent în alte serii Definitive Technology vă oferă flexibilitatea de a amesteca și potrivi Dymension™ și toate difuzoarele pentru perete și tavan Definitive Technology pentru a vă proiecta sistemul home theater de vis și sistemul pentru întreaga casă.

Raspuns in frecventa: 62 Hz - 30 kHz (-10 dB), 110 Hz - 23 kHz (-3 dB)

Impedanta nominala: 4 Ω (compatibil 8 Ω)

Sensibilitate (2,83V/1m): 90 dB

Putere nominală recomandată a amplificatorului: 25 - 100 W

Comutator de amplificare de înaltă frecvență: 0dB, +3dB

Tweeter: 1x 1" dom de oxid de aluminiu

Midrange/Midbass: 1x 5¼" BDSS™ cu Linear Response Waveguide™

Material grilă: pânză neagră transparentă acustic

dimensiuni produs: 184 x 211 x 330 mm

greutate neta: 5.00 kg

DM95OWBK