fullscreen
fullscreen
fullscreen

Boxe de raft din noua gama Prodigy a producatorului britanic PMC. Constructie Asvanced Transmission Line. Pret pe pereche

PRODIGY1
PMC
8.999,00 lei
cu TVA
Cantitate
Stoc furnizor - necesita confirmare

Boxe de raft
  Cel mai bun pret - Daca gasesti un pret mai bun contacteaza-ne pentru o oferta
  Livrare gratuita - Pentru comenzi in valoare de peste 500 lei
  Asistenta pentru instalare - Oferim gratuit asistenta pentru instalarea produselor

Este ușor de văzut și de auzit că Prodigy1 este strâns legat de monitoarele PMC compacte near field, o referință în facilitățile de mastering și broadcast din întreaga lume: Prodigy1 este mai mult decât capabil să rezolve detaliile care vă pun în contact cu performanța originală – indiferent de dimensiune.

Gama de frecventa superioară dulce și deschisă și gama medie naturală vă oferă voci vii și timbre instrumentale, cu o scenă sonoră largă și concentrată și o prezentare agilă și coerentă pentru a vă atrage în muzică și a vă face să zâmbești. Și oricât de mic ar fi boxa, aceasta conține totuși o constructie Advanced Transmission Line de dimensiune completă și tehnologia PMC Laminair, care oferă un bas profund, rapid și puternic.

Finisajul neted negru matasos se va potrivi oricărei încăperi, cu grile opționale disponibile dacă este necesar, iar PMC Prodigy1 a fost proiectat să se potrivească bine cu orice, de la amplificare modestă la sisteme de înaltă putere.

Prodigy1 oferă o claritate excepțională în timp ce ocupă spațiu minim și poate fi folosit pe un suport sau pe mobilier. Standurile de bună calitate sunt soluția pentru a le realiza performanța optimă, deoarece le vor poziționa la înălțimea ideală și vor oferi o stabilitate îmbunătățită.

Finisaj: Silk Black
Crossover: 1.7kHz
Horizontal Directivity: 80 grade
Vertical Directivity: 80 grade
Dimensiuni:H 320mm W 165mm D 237mm (+10mm cu grila optionala)
Difuzoare:
LF PMC 5.25”/133mm natural fibre long-throw LT™
HF PMC 27mm /1” soft dome
Lungime ATL™: 1.91m
Raspuns frecventa: 50Hz - 25kHz (-3dB)
Impedanta: 6 Ohm
Conectori: One pair 4mm binding posts
Sensibilitate: 87.5dB SPL 1W 1m
Peak SPL: 123dB SPL
Amplificare recomandata: 20 - 250W
Greutate: 4.5kg fiecare.
Optiuni: prodigy1 grille, suporturi de podea

PRODIGY1