fullscreen
fullscreen
Boxe Raft Dynavoice Challenger S-5 EX V.4
Boxe Raft Dynavoice Challenger S-5 EX V.4

Boxe de raft din gama de succes Challenger, cu port reflex frontal. Pret pe pereche

ChallengerS-5EXV.4
Dynavoice
1.399,00 lei
cu TVA
Culoare: Alb
Cantitate
Stoc furnizor - necesita confirmare

Boxe de raft
  Cel mai bun pret - Daca gasesti un pret mai bun contacteaza-ne pentru o oferta
  Livrare gratuita - Pentru comenzi in valoare de peste 500 lei
  Asistenta pentru instalare - Oferim gratuit asistenta pentru instalarea produselor

Dynavoice Challenger S-5 este cel mai mic difuzor din seria Challenger. Se potrivește perfect cu celelalte modele din serie și poate fi folosit într-un sistem 5.1, sau în pereche într-un sistem stereo. S-5 este dotat cu un midrange /woofer combinat de 5,25 inch, un tweeter Super Audio și două porturi de reflex bass în partea din față.

Challenger este prima serie de difuzoare produsă de Dynavoice. De-a lungul anilor, atât revistele de Hi-Fi cât și clienții au apreciat seria Challenger pentru raportul performanță-preț incredibil. Cabina robustă și bine construită, componentele performante și sunetul extrem de detaliat, puternic și natural le face unice în segmentul lor de preț.

Midrange-ul este fabricat din fibră de carbon iar wooferele din Kevlar, ce le conferă difuzoarelor o fidelitate bogată și detaliată și permite wooferului să se descurce cu putere mare fără a pierde controlul. Tweeter-ul Super Audio este proiectat pentru a avea o manevrabilitate ridicată, menținând în același timp claritatea sunetului.

Revista suedeză Ljud & Bild a testat sisteme 5.0 și a cuplat Challenger S-5 cu difuzoarele de podea M-65 și centru C-5 comparându-le cu sisteme care costau de două ori mai mult. Rezultatele testelor au impresionat: "sistemul Dynavoice are un sunet impresionant, iar sunetul complet oferă o experiență extraordinară.”

PUTERE: 75 W
RASPUNS IN FRECVENTA: 55Hz - 32kHz (-3dB)
DIMENSIUNI (HxWxD): 335 x 170 x 215 mm
GREUTATE: 4.5 kg/ bucata
IMPEDANTA: 4-8 Ohm
FRECVENTA CROSSOVER: 3700 Hz
SENSIBILITATE: 87 dB
PUTERE MUZICALA: 100 W

ChallengerS-5EXV.4