fullscreen
Boxe Raft Dynavoice Definition DM-6

Boxe de raft cu sistem dual tweeter ribbon - dome, 4 way bass reflex. Pret pe pereche

DefinitionDM-6
Dynavoice
1.999,00 lei
cu TVA
Culoare: Negru
Cantitate
In stoc

Boxe de raft
  Cel mai bun pret - Daca gasesti un pret mai bun contacteaza-ne pentru o oferta
  Livrare gratuita - Pentru comenzi in valoare de peste 500 lei
  Asistenta pentru instalare - Oferim gratuit asistenta pentru instalarea produselor

Dynavoice Definition DM-6 sunt difuzoare de raft care au trecut toate testele revistelor de specialitate și reprezintă alegerea perfecta pentru iubitorii de muzică și pentru audiofili. Cabina robustă conține un woofer de înaltă performanță de 6,5 inch cu tonuri de frecvențe atât de joase încât aproape că nu va fi nevoie de un subwoofer. În plus boxele dispun de tweetere duale care oferă un sunet incredibil de detaliat și natural.

Pentru garantarea stabilității și controlul tonurilor de frecvență scăzută, pentru woofere se folosește Kevlar “bullet proof”, un material subțire și ușor, care întărește conul și îl face mai receptiv la micro-detalii. Coșul este turnat în aluminiu, ceea ce face ca întregul woofer să fie și mai stabil.

Pentru a reproduce detaliile în tonurile de înaltă frecvență, a fost amplasat un tweeter din cupola de mătase și un tweeter cu panglică în partea superioară. Împreună se armonizează perfect și ajung până la 32 kHz.

Pe terminalul Bi-wire placat cu aur a fost plasat un suport care permite reglarea fină a mediilor. Puteți alege între -2 dB / 0 dB / +2 dB / +4 dB și veți observa imediat o schimbare a caracterului sonor.

Dynavoice este unul dintre cei mai celebri producători de boxe. Localizat in Suedia, Dynavoice acordă o atentie sporită calității produselor, respectându-și clienții și concepând produse cu cel mai bun raport preț-calitate. Dynavoice și Proson, mărci ale aceluiași producător, au strâns, de-a lungul anilor, nenumărate recenzii de 5 stele atât de la tehnicieni cât și de la utilizatori datorită calității produselor atât vedere estetic cât și acustic. Sunetul boxelor este mult peste nivelul așteptărilor, un sunet dinamic, precis, transparent, coerent și mai ales puternic, fiin ușor de recunoscut chiar și intr-un blind test.

Seria Definition iese in evidență ca urmare a tweeter-ului deosebit, pe baza de ribbon, conceput și testat în laboratoarele Dynavoice.

Bas-sul seriei denotă forță și precizie iar mediile ajută la o redare a vocilor exemplară.

Cabina incintelor din seria Definition este creată special pentru ca sunetul să nu creeze rezonanță, fiind folosit un MDF de înaltă calitate.

Pe spatele boxelor exista un filtru pentru medii care poate fi setat după preferințe cu valori -2 dB / 0 dB / +2 dB / +4 dB.

PUTERE: 85 W
RASPUNS IN FRECVENTA: 35Hz-32kHz
DIMENSIUNI (HxWxD): 420 x 200 x 330 mm
GREUTATE: 9.1 kg
IMPEDANTA: 6 Ohm
SENSIBILITATE: 92 dB
PUTERE MUZICALA: 120 W

DefinitionDM-6