fullscreen
fullscreen
fullscreen
PMC Fenestria
PMC Fenestria

Boxe de podea - varful gamei PMC Fact, pret pe pereche

FACTFENESTRIA
PMC
399.999,00 lei
cu TVA
Cantitate
Stoc furnizor - necesita confirmare

Boxe de podea
  Cel mai bun pret - Daca gasesti un pret mai bun contacteaza-ne pentru o oferta
  Livrare gratuita - Pentru comenzi in valoare de peste 500 lei
  Asistenta pentru instalare - Oferim gratuit asistenta pentru instalarea produselor

Designul, priceperea și frumusețea deosebită se întâlnesc în cel mai recent model Fact al producatorului britanic PMC, ingineria definind estetica și estetica definind ingineria.

Designul elegant și inginerie avansată se reunesc pentru a produce cea mai bună experiență de ascultare muzicală. Modelul de ultimă generație combină materiale noi, inginerie aerodinamică inovatoare, design inovator cu  anulare a vibrațiilor, cabinet și drivere de ultimă generație, tehnologia de bass load brevetată Advanced Transmission Line (ATL™) de la PMC, creaza o boxa care nu adaugă niciun sunet propriu muzicii pe care o reproduce.

VOCI PE CARE LE POTI ATINGE

Driverul soft-dome de 75 mm acoperă frecvențele cheie în înregistrările instrumentale și vocale, asigurând o reproducere dinamică, minunat de realistă. Driverele formate cu grijă din aluminiu filat au fost proiectate pentru a fi inerte acustic, producând imagini stabile, clare, fără reflexii nedorite atunci când sunt asociate cu tweeter-ul din cuib.

Forma minimală, sculptată a locasului pentru medii si tweeter este decuplată de cabinet, conectându-se cu acesta minim prin patru suporturi de izolare. Acest lucru exclude vibrațiile care ar putea colora înaltele și mediile, în timp ce designul fără deflecții exclude reflexiile care degradează imaginea în difuzoarele tradiționale din cabinet, creând impresia sonoră că driverele sunt suspendate liber în spațiu.

Pe lângă amortizarea acustică a cuibului pentru a preveni distorsiunile în driverele medii și înalte ale PMC Fenestria, pentru a reduce vibrațiile nedorite de frecvență joasă de la driverele de bas și ATL, s-a folosit un concept de design inovator derivat din tehnologia utilizată pentru a preveni deteriorarea cutremurului la clădirile înalte. . Laturile plane ale difuzoarelor se mișcă în opoziție cu vibrațiile nedorite, anulându-le

Alte boxe produc vibrații nedorite în drivere și cabinet care colorează sunetul. Așa cum un aparat foto care trepideaza nu poate produce o imagine clar focalizată, aceste vibrații nedorite reduc claritatea și precizia imaginii sonice. Cu PMC Fenestria, astfel de rezonanțe nedorite și colorații nenaturale sunt concepute în afara designului, lăsând nimic altceva decât muzică.

Available Finishes:Tiger Ebony, Rich Walnut, White Silk
Crossover Frequency:3.8kHz & 380Hz
Dimensions:H 1700mm (66.9”) x W 370mm (14.6”) x D 623mm (24.5”) including binding posts
Drive Units:
LF — 6.5” transverse-weave, carbon-fibre, multicellular-core piston driver
MF — 75mm rear-chambered, soft-dome driver isolated in nest mount
HF — 19.5mm, SONOMEX™ soft-dome, ferro-fluid-cooled driver with 36mm wide surround, neodymium magnet, micro custom chassis, silicone Aureole™ isolation mount
Effective ATL™ Length:2 x 2.4m (7.9ft)
Frequency Response:23Hz - 25kHz
Impedance:4 Ohms
Input Connectors:Hex-Rhodium 4mm binding posts (3 pairs) accepting 4mm plugs, spades & bare wire
Sensitivity:86dB @ 1W, 1m
Weight:80kg (176 lbs) each, including plinth

FACTFENESTRIA