fullscreen
Boxe Wharfedale Linton

Boxe de podea 3 way cu design vintage, standuri incluse. Pret pe pereche

WH-A02112-00A
Wharfedale
4.899,00 lei
cu TVA
Culoare: Mahon
Cantitate
Stoc furnizor - necesita confirmare

Boxe de podea
  Cel mai bun pret - Daca gasesti un pret mai bun contacteaza-ne pentru o oferta
  Livrare gratuita - Pentru comenzi in valoare de peste 500 lei
  Asistenta pentru instalare - Oferim gratuit asistenta pentru instalarea produselor

Pentru a-și celebra istoria, Wharfedale a creat recreările din seria Heritage ale modelelor celebre din trecutul său, complet reproiectate folosind tehnici și materiale contemporane. Cel mai recent difuzor care s-a alăturat acestei colecții este Linton.

Wharfedale Linton original a debutat în 1965, iar linia a continuat în diferite iterații până la sfârșitul anilor 1970. Era un model clasic al timpului său, privit ca un difuzor serios, dar și relativ accesibil. Dulapul său era substanțial, suficient de mare pentru a ține trei unități de acționare, inclusiv o unitate de bas de dimensiuni bune, dar nu prea greu de manevrat pentru standardele zilei.

Noul Wharfedale Linton are o asemănare clară de familie. Este, de asemenea, un model de montaj cu trei căi – o raritate în epoca modernă – păstrând proporții similare cu modelele clasice Linton. Dulapul său cu furnir din lemn are un aspect vintage, dar standardul de finisare este deosebit de contemporan.

Wharfedale Linton folosește deflectorul său larg prin încorporarea unui driver de bas mare (după standardele moderne) cu un con de Kevlar de 200 mm, montat pe un șasiu rigid turnat sub presiune. Deasupra acestuia se află un driver de gama medie de 135 mm, având și un con de Kevlar țesut și găzduit în propria sa carcasă internă. În cele din urmă, un tweeter cu dom din material textil de 25 mm, cu un magnet de ferită cu flux mare, gestionează frecvențele înalte.

Încarnările originale Linton din anii 1960 și 1970 erau bine cunoscute pentru calitatea lor bogată și naturală a sunetului; noul model păstrează aceste atribute, dar îmbunătățește performanța în fiecare departament. Basul său este profund și bine definit, gama medie clară și deschisă, cu o dinamică de respirație liberă și o scară extinsă care dă viață muzicii. Este un sunet în care te poți scufunda și în care te poți pierde, în timp ce asculți album după album; un semn nostalgic al trecutului ridicat la un nivel potrivit pentru viitor.

General Description 3-way vented-box/standmount

Enclosure Type Bass reflex

Transducer Complement 3-way

Bass Driver 8"(200mm) black woven Kevlar® cone

Midrange Driver 5"(135mm) black woven Kevlar® cone

Treble Driver 1" (25mm) soft dome

AV Shield No

Sensitivity (2.83v @1m) 90dB

Recommended Amplifier Power 25-200W

Peak SPL 110dB

Nominal Impedance

Minimum Impedance 3.5Ω

Frequency Response(+/-3dB) 40Hz ~ 20kHz

Bass Extension(-6dB) 35Hz

Crossover Frequency 630Hz & 2.4kHz

Height (on plinth) 565mm

Width 300mm

Depth (with terminals) (330+30)mm

Net Weight 18.4kg 18.4kg/pcs

WH-A02112-00A