fullscreen
Boxe Klipsch RP-5000F II

Boxe de podea, cele mai compacte din noua gama Reference Premiere II de la Klipsch. Pret pe pereche

RP5000FII
Klipsch
5.999,00 lei
cu TVA
Culoare: Negru
Cantitate
In stoc

Boxe de podea
  Cel mai bun pret - Daca gasesti un pret mai bun contacteaza-ne pentru o oferta
  Livrare gratuita - Pentru comenzi in valoare de peste 500 lei
  Asistenta pentru instalare - Oferim gratuit asistenta pentru instalarea produselor

HORN TRACTRIX HIBRID 90° X 90° DE SILICIO

Încărcarea hornului Klipsch RP-5000F II maximizează eficient și mărește detaliile în timp ce concentrează frecvențele înalte spre zona de ascultare. Geometria proprietară Tractrix® oferă cel mai eficient transfer al undelor de înaltă frecvență în zona de ascultare. Fișa de fază și fața din silicon turnat comprimat asigură un răspuns neted în frecvență. Atunci când sunt combinate, este creat cel mai curat și natural sunet posibil. A doua generație mărește dimensiunea hornului pentru o scenă sonoră mai mare și o directivitate îmbunătățită.

TWEETER CU DIAFRAGMA DE TITANIU SUSPENSIUNE LINEARĂ (LTS).

Suspensia exclusivă Linear Travel din boxele Klipsch RP-5000F II minimizează distorsiunile pentru performanțe îmbunătățite și detaliate. Tweeterele LTS sunt un semn distinctiv al liniilor de referință anterioare, făcându-le o componentă de bază a unora dintre cele mai bune difuzoare din lume.

DESIGN TWEETER VENTILAT

Carcasa tweeter-ului Klipsch RP-5000F II ventilată reduce undele staţionare care creează armonici nedorite, rezultând detalii sporite şi claritate în reproducerea de înaltă frecvenţă.

WOOFERE CERAMETALICE – DESIGN NOU

O caracteristică caracteristică a seriei Reference Premiere, wooferele Cerametallic™ sunt excepțional de rigide și ușoare pentru distorsiuni minime și eficiență maximă.

Noile inele de scurtcircuitare din aluminiu reduc distorsiunile boxelor Klipsch RP-5000F II, precum și o manevrare crescută a puterii, iar noua structură a motorului îmbunătățește răspunsul la tranzit cu mai mult control, cu viteză și precizie mai mari.

PORTURI TRACTRIX

Utilizând geometria Tractrix, porturile Reference Premiere permit cel mai eficient și mai rapid transfer de aer din dulap, ceea ce reduce zgomotul portului pentru frecvențe joase mai puternice. Porturile Klipsch Tractrix au lumini interioare personalizate care ajută la reducerea turbulenței aerului care intră în port. Aerul mai puțin turbulent ajută la reducerea zgomotului din port pentru un bas mai curat și mai puternic.

CAPACITATE DE BI-WIRING / BI-AMPING

Terminale de intrare duble de la Klipsch RP-5000F IIpentru capacități de bi-cablare / bi-amplificare. Bi-cablarea separă curentul de înaltă și joasă frecvență în cabluri separate pentru difuzoare, reducând distorsiunea de intermodulație, pentru mediul mai clar. Bi-amplificarea permite personalizarea folosind crossover-uri externe atunci când se folosesc amplificatoare separate.

DESIGN AVANSAT DE CABINET

Au fost adăugate contravântuiri suplimentare și un dulap divizat pentru a minimiza rezonanța și vibrațiile dulapului, pentru cea mai mare transparență și claritate.

Specificatii tehnice boxe de podea Klipsch RP-5000F II

FREQUENCY RESPONSE 40-25kHz +/- 3dB

SENSITIVITY* 95dB @ 2.83V / 1m*

POWER HANDLING (CONT/PEAK) 100W / 400W

NOMINAL IMPEDANCE 8 Ohms Compatible

CROSSOVER FREQUENCY 1900Hz

HIGH FREQUENCY DRIVER 1" Titanium LTS Vented Tweeter with Hybrid Cross-Section Expanded Tractrix® Horn

LOW FREQUENCY DRIVER Dual 5.25" Cerametallic Cone Woofers with Faraday rings

ENCLOSURE MATERIAL MDF (Internally Braced)

ENCLOSURE TYPE Bass Reflex via dual chamber rear-firing Tractrix® Ports

INPUTS Dual aluminum binding posts / bi-wire / bi-amp with 

Dolby Atmos® passthrough

HEIGHT INCHES (MM) 36.10 (91.7 cm)

WIDTH INCHES (MM) 8.15" (20.7 cm)

DEPTH INCHES (MM) 14.75" (37.5 cm)

PRODUCT WEIGHT LBS (KG) 38.6lb (17.55kg)

FINISH Ebony, Walnut

RP5000FII