fullscreen
Boxe Klipsch RF-7 III

Boxe de podea 2 way bass reflex cu tweeter horn. Pret pe bucata

RF7III
Klipsch
9.999,00 lei
cu TVA
Culoare: Walnut
Cantitate
Stoc furnizor - necesita confirmare

Boxe de podea
  Cel mai bun pret - Daca gasesti un pret mai bun contacteaza-ne pentru o oferta
  Livrare gratuita - Pentru comenzi in valoare de peste 500 lei
  Asistenta pentru instalare - Oferim gratuit asistenta pentru instalarea produselor

Proiectat și fabricat în SUA
UTILIZAREA COMPONENTELOR INTERNE ȘI IMPORTATE

Difuzorul Klipsch RF-7 III este o dovadă a calității pe care Klipsch o cere de la fiecare dintre produsele sale audio. Îți amintești un sunet grozav? Facem și noi. Carcasa RF-7 III este fabricată în SUA, de meșteri mândri din Hope, Arkansas. Așa cum a intenționat Paul W. Klipsch (PWK).

NOU DRIVER DE COMPRESIUNE 1 3/4 DIAFRAGMA DE TITANIU

Driverul de compresie are un nou design de mufă de fază pentru a îmbunătăți coerența fazei la gâtul claxonului, rezultând o liniaritate îmbunătățită a presiunii sonore la frecvențe înalte.

90° x 90° TRACTRIX® HORN

Tractrix Horn reproiectat utilizează un gât de corn circular asociat cu o gură de corn pătrat pentru a îmbunătăți și mai mult răspunsul și extensia la frecvență înaltă, îmbunătățind în același timp imaginea și dinamica. Construcția din cauciuc turnat comprimat adaugă amortizare de înaltă frecvență pentru a reduce duritatea și pentru a îmbunătăți detaliile. Acest lucru creează cel mai curat, cel mai natural sunet posibil.

WOOFERS™ CERAMETALIC DE CURU SPUN

Wooferele ceramice reprezintă apogeul designului driverului Klipsch, menținând o rigiditate excepțională și o construcție ușoară, pentru ruperea și distorsiunea minimă a conului. Când este asociat cu driverul de compresie încărcat cu claxon Tractrix, acesta oferă cea mai mare eficiență a difuzoarelor din clasa sa.

NOUL PORT TRACTRIX®

Folosind geometria Tractrix, noile porturi RF-7 III permit cel mai eficient transfer de aer din dulap - pentru cel mai curat și puternic răspuns de joasă frecvență de pe piață.

DESIGN DUBLA CAMERĂ

Noua carcasă in camera dubla permite fiecărui driver și port de 10” să funcționeze independent de celălalt. Acest lucru îmbunătățește liniaritatea ambelor sisteme de acționare și minimizează problemele de unde staționare din interiorul cabinetului, care pot cauza anomalii de frecvență în zona sensibilă.de frecvențe medii.

DESIGN DE WOOFER CU CADRU turnat

Fiecare woofer de 10” dispune de un cadru de aluminiu turnat rezistent pentru o funcționare fără rezonanță. În plus, fiecare woofer încorporează un design al structurii magnetului cu inel de scurtcircuit dublu pentru a elimina modularea fluxului magnetic, rezultând o liniaritate îmbunătățită a mișcării conului.

Furnir din lemn de calitate mobilier

Toate carcasele RF-7 III folosesc furnir din lemn de calitate pentru mobilier și sunt disponibile în frasin negru, cireș și nuc

FREQUENCY RESPONSE 32–25kHz +/– 3dB
POWER HANDLING 250W / 1000W peak
SENSITIVITY 100 dB @ 2.83V / 1M
NOMINAL IMPEDANCE 8 ohms compatible
HIGH FREQUENCY HORN 8.5” square 90˚ x 90˚ Tractrix® Horn
HIGH FREQUENCY DRIVERS 1.75” (4.45cm) titanium diaphragm compression driver
CROSSOVER FREQUENCY 1,300 Hz
LOW FREQUENCY DRIVERS Two 10” (25.4cm) Cerametallic cone woofers
INPUTS Dual binding posts / bi-wire / bi-amp
ENCLOSURE TYPE Dual chambered, bass-reflex — via dual rear-firing Tractrix ports
HEIGHT 49” (124.5cm) including plinth
WIDTH 13.875” (35.2cm) including plinth
DEPTH 17.875” (45.4cm) including plinth
WEIGHT 97 Ibs (44.1kg)

RF7III