fullscreen
fullscreen
Boxe Klipsch RP-6000F II
Boxe Klipsch RP-6000F II

Boxe de podea din seria Reference Premiere II de la Klipsch, pret pe pereche

RP6000FIIebony
Monitor Audio
6.299,00 lei
cu TVA
Culoare: Negru
Cantitate
In stoc

Boxe de podea
  Cel mai bun pret - Daca gasesti un pret mai bun contacteaza-ne pentru o oferta
  Livrare gratuita - Pentru comenzi in valoare de peste 500 lei
  Asistenta pentru instalare - Oferim gratuit asistenta pentru instalarea produselor

HORN TRACTRIX HIBRID 90° X 90° DE SILICON COMPOSIT

Încărcarea hornului la Klipsch RP-6000F II maximizează eficient și mărește detaliile în timp ce concentrează frecvențele înalte spre zona de ascultare. Geometria proprietară Tractrix® oferă cel mai eficient transfer al undelor de înaltă frecvență în zona de ascultare. Fișa de fază și fața din silicon turnat comprimat asigură un răspuns neted în frecvență.

Atunci când sunt combinate, este furnizat cel mai curat și natural sunet posibil. A doua generație mărește dimensiunea hornului pentru o scenă sonoră mai mare și o directivitate îmbunătățită.

TWEETER CU DIAFRAGMA DE TITAN SUSPENSIUNE LINEARĂ (LTS).

Suspensia exclusivă Linear Travel minimizează distorsiunile pentru performanțe îmbunătățite și detaliate ale Klipsch RP-6000F II. Tweeterele LTS sunt un semn distinctiv al liniilor de referință anterioare, făcându-le o componentă de bază a unora dintre cele mai bune difuzoare din lume.

DESIGN TWEETER VENTILAT

Carcasa tweeter-ului ventilată reduce undele staţionare care creează armonici nedorite, rezultând detalii sporite şi claritate în reproducerea de înaltă frecvenţă pe Klipsch RP6000F II

WOOFERE CERAMETALICE – DESIGN NOU

O caracteristică caracteristică a seriei Reference Premiere, wooferele Cerametallic™ sunt excepțional de rigide și ușoare pentru distorsiuni minime și eficiență maximă.

Noile inele de scurtcircuitare din aluminiu reduc distorsiunea, precum și o manevrare crescută a puterii, iar noua structură a motorului îmbunătățește răspunsul la tranzit cu mai mult control, cu viteză și precizie mai mari.

PORTURI TRACTRIX

Utilizând geometria Tractrix, porturile Reference Premiere permit cel mai eficient și mai rapid transfer de aer din dulap, ceea ce reduce zgomotul portului pentru frecvențe joase mai puternice. Porturile Klipsch Tractrix au lumini interioare personalizate care ajută la reducerea turbulenței aerului care intră în port. Aerul mai puțin turbulent ajută la reducerea zgomotului din port pentru un bas mai curat și mai puternic.

CAPACITATE DE BI-WIRING / BI-AMPING

Terminale de intrare duble ale Klipsch RP-6000F II pentru capacități de bi-cablare / bi-amplificare. Bi-cablarea separă curentul de înaltă și joasă frecvență în cabluri separate pentru difuzoare, reducând distorsiunea de intermodulație, pentru mediul mai clar. Bi-amplificarea permite personalizarea folosind crossover-uri externe atunci când se utilizează amplificatoare separate.

DESIGN AVANSAT DE CABINET

Au fost adăugate contravântuiri suplimentare și un dulap divizat pentru a minimiza rezonanța și vibrațiile dulapului, pentru cea mai mare transparență și claritate.

CONEXIUNI ATMOS RAFINATE

Actualizarea la Dolby Atmos este extrem de ușoară cu conexiunile simple și ascunse situate pe spatele boxelor Klipsch RP-6000F II. Aceste conexiuni rafinate reduc cantitatea de sârmă văzută și le mențin pe loc pentru o mai bună gestionare a firelor.

PANOU DE INTRARE NOU ȘI ÎMBUNĂTĂTIT

Dispunând de conductori de calitate audiofilă și conectori din aluminiu ușor accesibile pentru orice tip de conexiune.

Specificatii tehnice boxe de podea Klipsch RP-6000F II

FREQUENCY RESPONSE 38-25kHz +/- 3dB
SENSITIVITY* 96dB @ 2.83V / 1m*
POWER HANDLING (CONT/PEAK) 125W/500W
NOMINAL IMPEDANCE 8 Ohms Compatible
CROSSOVER FREQUENCY 1770Hz
HIGH FREQUENCY DRIVER 1" Titanium LTS Vented Tweeter with Hybrid 
Cross-Section Expanded Tractrix® Horn
LOW FREQUENCY DRIVER Dual 6.5" Cerametallic Cone Woofers with Faraday rings
ENCLOSURE MATERIAL MDF (Internally Braced)
ENCLOSURE TYPE Bass Reflex via dual chamber rear-firing Tractrix® Ports
INPUTS Dual binding posts / bi-wire / bi-amp
HEIGHT INCHES (MM) 39.60" (100.6 cm)
WIDTH INCHES (MM) 9.29" (23.6 cm)
DEPTH INCHES (MM) 17.57" (44.6 cm)
PRODUCT WEIGHT LBS (KG) 49.4lb (22.4kg)
FINISH Ebony, Walnut

RP6000FIIebony