fullscreen
Boxe podea Dynavoice Magic F-5 EX V.3

Boxe de podea din gama entry Magic de la Dynavoice. Pret pe pereche

MagicF-5EXV.3
Dynavoice
1.399,00 lei
cu TVA
Culoare: Alb
Cantitate
Stoc furnizor - necesita confirmare

Boxe de podea
  Cel mai bun pret - Daca gasesti un pret mai bun contacteaza-ne pentru o oferta
  Livrare gratuita - Pentru comenzi in valoare de peste 500 lei
  Asistenta pentru instalare - Oferim gratuit asistenta pentru instalarea produselor

Dynavoice Magic F-5 sunt cele mai mici difuzoare de podea din seria Magic. Au fost păstrate dimensiunile reduse prin plasarea unui woofer de 5,25 inch și a unui midrange de 5,25 inch împreună cu tweeterul Super Audio. F-5 este alegerea perfectă dacă construiți un sistem 5.1 dar nu aveți spațiu sau dacă doriți să puneți un stereosistem într-o încăpere mai mică utilizând difuzoare de podea.

Magic este cea mai variată serie Dynavoice. Cu diversitatea mare a modelelor, producătorul s-a asigurat că există o variantă care să se potrivească fiecărei persoane. Pentru a se asigura că modelele Magic se pot combina și potrivi cu diferite sisteme surround, a fost introdus același tweeter în fiecare model.

La fiecare test, raportul performanță/ preț a fost apreciat ca fiind exceptional iar seria Dynavoice Magic votată în unanimitate ca fiind unică în segmentul său de preț. Producătorul a proiectat-o pentru a fi ceea ce se poate numi difuzoare Hi-Fi ușor de ascultat cu sunet puternic, dar detaliat și cald, care se adresează atât audiofililor, cât și începătorilor.

PUTERE: 75 W
RASPUNS IN FRECVENTA: 28-32k Hz
DIMENSIUNI (HxWxD): 910 x 168 x 250 mm
GREUTATE: 22 kg
IMPEDANTA: 4 Ohm
FRECVENTA CROSSOVER: 3400 Hz
SENSIBILITATE: 87 dB
PUTERE MUZICALA: 100 W

 

MagicF-5EXV.3