fullscreen
Boxe Podea Dynavoice Challenger M-65 EX V.4

Boxe de podea 3 way bass reflex. Pret pe pereche

ChallengerM-65EXV.4
Dynavoice
3.499,00 lei
cu TVA
Culoare: Alb
Cantitate
Stoc furnizor - necesita confirmare

Boxe de podea
  Cel mai bun pret - Daca gasesti un pret mai bun contacteaza-ne pentru o oferta
  Livrare gratuita - Pentru comenzi in valoare de peste 500 lei
  Asistenta pentru instalare - Oferim gratuit asistenta pentru instalarea produselor

Challenger M-65 EX V.4 este cel mai popular difuzor de podea de la Dynavoice. Echipat cu un tweeter Super Audio, două midrange-uri de 5,25 inch și două woofere de 6,5 inch, M-65 devine favoritul absolut al celor care interacționează cu aceste difuzoare. Formează o pereche perfectă într-un sistem stereo sau combinate cu celelalte modele Challenger într-un home cinema 5.1.

Challenger este prima serie de difuzoare produsă de Dynavoice. De-a lungul anilor, atât revistele de Hi-Fi cât și clienții au apreciat seria Challenger pentru raportul performanță-preț incredibil. Cabina robustă și bine construită, componentele performante și sunetul extrem de detaliat, puternic și natural le face unice în segmentul lor de preț.

Midrange-ul este fabricat din fibră de carbon iar wooferele din Kevlar, ce le conferă difuzoarelor o fidelitate bogată și detaliată și permite wooferului să se descurce cu putere mare fără a pierde controlul. Tweeter-ul Super Audio este proiectat pentru a avea o manevrabilitate ridicată, menținând în același timp claritatea sunetului.

Pe terminalul Bi-wire placat cu aur a fost plasat un suport care permite reglarea fină a mediilor. Puteți alege între -2 dB / 0 dB / +2 dB / +4 dB și veți observa imediat o schimbare a caracterului sonor.

PUTERE: 175 W
RASPUNS IN FRECVENTA: 25Hz - 32kHz (-3dB)
DIMENSIUNI (HxWxD): 1100 x 198 x 395 mm
GREUTATE: 27 kg/ bucata
IMPEDANTA: 4-8 Ohm
SENSIBILITATE: 93 dB
PUTERE MUZICALA: 250 W
TIP: Boxe podea
NUMAR DE CAI: 3

ChallengerM-65EXV.4