fullscreen
Boxe Canton GLE 100

Boxe de podea din noua serie GLE a producatorului german Canton. Varful gamei, constructie 3 way bass reflex. Pret pe pereche

GLE100
Canton
7.499,00 lei
cu TVA
Culoare: Negru
Cantitate
In stoc

Boxe de podea
  Cel mai bun pret - Daca gasesti un pret mai bun contacteaza-ne pentru o oferta
  Livrare gratuita - Pentru comenzi in valoare de peste 500 lei
  Asistenta pentru instalare - Oferim gratuit asistenta pentru instalarea produselor

Relansata recent - Seria GLE de la Canton, cea mai bine vândută gama a producatorului german

Pentru muzică și filme

Boxele din seria GLE sunt convingătoare din punct de vedere tehnic și atrăgătoare din punct de vedere vizual: datorită acestor calități, modelele atractive și versatile GLE sunt de mulți ani printre cele mai populare boxe din Europa. Acum Canton a revizuit complet gama de modele GLE de succes - atât vizual, cât și tehnic. Ceea ce a rămas este raportul puternic preț-performanță și, desigur, sunetul Canton convingător de bun. În vârful ierarhiei actualei serii GLE se află boxele de podea cu 3 căi GLE 100. Aspectul lor impunător, cuplat cu designul atractiv și proporțiile armonioase, arată imediat încotro se îndreaptă călătoria acustică: GLE 100 joacă puternic și dinamic. Cu toate acestea, cu caracteristicile lor remarcabile de sunet bine echilibrat, ele vor încânta și ascultătorii rafinați audiofili chiar de la început. Acest lucru este asigurat de cea mai recentă tehnologie, care poate să-și ia locul pe deflectorul subțire și creează sunetul unic Canton - cu driverele noastre remarcabile din titan, care se mută în seria actuală GLE.

Puteți extinde boxele puternice GLE 100 cu 3 căi pe podea cu alte modele din seria GLE pentru a crea un sistem home cinema puternic, de înaltă performanță, cu mai multe canale. De exemplu, puteți utiliza GLE 100 ca boxa principala, puteți combina cu boxa centrala GLE 50 potrivita și GLE 30 ca boxe surround. Subwooferul POWER SUB 12, care se armonizează perfect cu Canton GLE 100, preia partea activă de joasă frecvență și asigură un bas puternic în home cinema. În funcție de preferințele și cerințele tale, poți, de asemenea, să-ți alcătuiești propriul vis personal de home cinema multicanal din portofoliul mare GLE și să experimentezi distracția maximă a filmului în cei patru pereți. Conectați-vă difuzoarele la componenta noastră electronică inteligentă Canton Smart Amp 5.1 și porniți în lumea fără fir a streamingului de muzică. Inlocuieste fara efort un receptor AV clasic si ofera o varietate incomparabila de combinatii si conexiuni - cu cel mai bun sunet si dimensiuni minime.

Specificatii tehnice boxe de podea Canton GLE 100

Principiul Ingineriei Bass reflex cu 3 căi
Putere 200 / 380 wați
Raspuns in frecventa 20…40.000 Hz
Frecvența de crossover 170 / 3.200 Hz
Woofer 2 x 220 mm (8,7"), titan (surround Wave)
Gama medie 1 x 174 mm (6,8''), titan (surround Wave
Tweeter 1 x 25 mm (1''), Aluminiu-mangan
Impedanta nominala 4...8 ohmi

Dimensiuni (LxAxD) 24 x 116 x 40 cm
Greutate 33 kg

Conținutul cartonului

Canton GLE 100
Grila ovala din material textil (negru)
Manual

Ambalare 37,5 x 53,5 x 125,4 cm (14,8" x 21" x 49,4")

GLE100