fullscreen
PMC Result6

Boxe active high end PMC Result6, constructie Advanced Transmission Line, DSP inclus. Pret pe pereche

PMCRES6
PMC
13.799,00 lei
cu TVA
Cantitate
Stoc furnizor - necesita confirmare

Boxe active
  Cel mai bun pret - Daca gasesti un pret mai bun contacteaza-ne pentru o oferta
  Livrare gratuita - Pentru comenzi in valoare de peste 500 lei
  Asistenta pentru instalare - Oferim gratuit asistenta pentru instalarea produselor

Result6 oferă o introducere în boxele active PMC și beneficiile uriașe ale tehnologiei ATL ™, sistemul proprietar de încărcare a basului aflat în centrul tuturor proiectelor PMC. Aceste boxe active de referință oferă toate atributele pentru care PMC are un renume mondial: rezoluție și detalii de înaltă clasa, bass exact, extins, echilibru tonal constant la toate nivelurile și dispersie largă.  

Nu există opțiuni de utilizator excesiv de complexe bazate pe DSP sau profiluri de cameră; în schimb, Result6 obține sunetul său de referință PMC caracteristic neutru și fiabil doar pe baza ingineriei sale. Cu respectul elementelor fundamentale ale filozofiei PMC de proiectare, este dedicat să vă obțină cele mai bune rezultate sonorel.

Driverul HF, rafinat, este cunoscuț ca D-Fins și oferă avantaje sonore majore prin lărgirea punctului stereo optim. Rezultatul este un răspuns excelent în afara axei pe o arie mai largă. D-Fins elimina, de asemenea, efectele de marginea carcasei, asigurând un sunet de înaltă frecvență extrem de precis.

Îți poți schimba poziția de ascultare fără a afecta negativ ceea ce auzi iar răspunsul in frecvență rămâne liniar și sunetul natural.

Cu ajutorul amplificatoarelor cu distorsiuni reduse (HF 65W, LF 100W), încărcarea bass ATL ™ și o multitudine de inovații majore, Result6 vă permite să obțineți exact ceea ce aveți nevoie.

Specificatii tehnice

Crossover Frequency:2kHz
Dimensions:380mm (15") H x 199mm (7.8") W x 360mm (14.2") D
Drive Units:
HF 27mm Soft Dome
LF 170mm (6.5 inch), doped natural fibre
Effective ATL™ Length:1.5m (4.9ft)
Frequency Response:45Hz - 22kHz
Impedance:>8kΩ
Input Connectors:Balanced analogue XLR, wired Pin-1 screen
Weight:8kg (17.6lbs)
Amplifier Power per Channel:HF 65Wrms, LF 100Wrms

PMCRES6