fullscreen
fullscreen

Amplificator integrat stereo, disponibil si in varianta negru

TRILOGY921
Trilogy Audio
33.999,00 lei
cu TVA
Cantitate
Stoc furnizor - necesita confirmare

  Cel mai bun pret - Daca gasesti un pret mai bun contacteaza-ne pentru o oferta
  Livrare gratuita - Pentru comenzi in valoare de peste 500 lei
  Asistenta pentru instalare - Oferim gratuit asistenta pentru instalarea produselor

O provocare grea de proiectare a fost să oferim amplificatorului nostru „entry level” solid state fluiditatea și implicarea muzicală pură de care se bucură de obicei doar amplificatoarele cu tuburi. Dar în modul Trilogy de a merge împotriva curentului...

În loc să proiectăm Trilogy 921 ca un preamplificator și un amplificator de putere separat într-un singur șasiu, am ales un singur stage de gain ultraliniar, care face tot gainul de tensiune necesar. Acesta este apoi conectat direct la un etaj de ieșire compus care amintește de amplificatoarele noastre de putere mai mari, bucurându-se de aceleași dispozitive bipolare japoneze.

Această topologie are o lățime de bandă extrem de mare, o distorsiune scăzută și un control foarte bun al boxei, cu doar o cantitate mică de feedback general de shunt.

Banca de condensatoare de rectificare și netezire se află pe fiecare modul amplificator Left si Right și o înfășurare separată pe transformatorul de rețea le alimentează independent.

Pentru a scurta căile semnalului și a curentului și pentru a minimiza interacțiunile dintre ele, este utilizată o abordare stivuită pentru a permite celulei de amplificare a tensiunii să se așeze deasupra pcb-ului principal unde există treapta de ieșire și sursa de alimentare.

Armonia perfectă dintre pre și amplificator de putere rezolvată într-un singur șasiu fără compromisuri. Formă și funcție elegante la care te-ai aștepta de la Trilogy.

Size  465*312*106 (W*D*H)
Size including connectors etc  465*350*106 (W*D*H)
Weight  11 Kg
Standby Power Consumption  1 Watt
Maximum Power Consumption  300 Watt
Input  5 pairs RCA phono sockets
Input Impedance  50K Ohms
Input sensitivity  500mV
Rated Power  75 Watts per channel / 8 Ohm, 135W per channel / 4 Ohm
Recommended Load Impedance  3-16 Ohms
Frequency Response  5-100KHz +/- 0.5dB
Distortion  Less than 1% A weighted at rated output into 8 Ohms
Phase  Inverting

TRILOGY921