fullscreen
fullscreen
Amplificator Marantz Model 40N
Amplificator Marantz Model 40N

Amplificator integrat cu functii streaming Spotify, Airplay 2, Bluetooth, Tidal, TuneIn, preamplificare phono inclusa

MODEL40NN1B
Marantz
12.000,00 lei
cu TVA
Culoare: Argintiu
Cantitate
Stoc furnizor - necesita confirmare

  Cel mai bun pret - Daca gasesti un pret mai bun contacteaza-ne pentru o oferta
  Livrare gratuita - Pentru comenzi in valoare de peste 500 lei
  Asistenta pentru instalare - Oferim gratuit asistenta pentru instalarea produselor

Marantz MODEL 40n este pentru cei a căror colecție de muzică este infinită și online. Conectați-vă la rețeaua dvs. prin Wi-Fi sau ethernet. Cu HEOS® Built-in, nu veți avea nevoie de echipament suplimentar pentru a reda melodiile preferate. MODEL 40n acceptă Spotify, Airplay 2, Bluetooth, Tidal, TuneIn și mai multe servicii, în plus, redarea propriei colecții prin intrarea USB-A sau pe servere de acasă compatibile.

Bucuria redării vinilului este atât audibilă, cât și tactilă, dar necesită o electronică foarte specializată pentru performanță ridicată. Marantz Musical Phono EQ este încorporat astfel încât să puteți conecta o placă turnantă cu cartuş MM direct la MODEL 40n. Te vei bucura de înregistrările tale preferate și vei descoperi altele noi, totul fără povara electronicelor suplimentare.

Preferințele dvs. de sunet la îndemână. Reglați basul și înaltele pentru a se potrivi sunetului dvs. sau bypass pentru cel mai pur sunet posibil.

Marantz MODEL 40n urmează o lungă serie de piese istorice Marantz remarcabile prin designul lor rafinat. Fiecare aspect este luat în considerare – de la materiale premium, simetrie, afișaj clasic de hublo și chiar funcționarea lină a controlului volumului. Stereo-ul dvs. nu trebuie să arate ca un echipament de laborator. Marantz MODEL 40n roagă să fie auzit, văzut și atins.

Pentru a păstra detaliile, nuanța și esența muzicii pe care o iubești, Marantz a dezvoltat HDAM (Module Hyper Dynamic Amplifier) ​​care sunt superioare ca viteză și răspuns la modulele disponibile în alte produse. MODEL 40n folosește această inovație unică Marantz pentru a vă asigura că orice ascultați este întotdeauna cel mai muzical.

Basul profund este o senzație viscerală și incitantă. Atunci când este asociat cu difuzoare la fel de excelente, MODEL 40n produce un bas impresionant. Dacă doriți mai mult, adăugați un subwoofer folosind ieșirea dedicată pentru subwoofer și selectați setările de crossover de joasă frecvență și nivelul pentru o integrare precisă cu difuzoarele principale.

Ecranul emblematic al hubloului din partea din față a MODELULUI 40n afișează informațiile potrivite la momentul potrivit, cum ar fi volumul, numele de intrare, funcțiile meniului și multe altele.

Folositi doar tonul potrivit pentru melodiile dvs. Reglați bass și treble pentru a profita la maximum de înregistrările cel mai puțin optimizate

Butonul de volum al amplificatorului Marantz MODEL 40n oferă toată precizia unui control electronic modern al volumului cu greutatea și netezimea unui Marantz clasic.

O strălucire blândă emană din spatele suprafeței de control pentru a evidenția forma subtilă și designul carcasei din spatele acesteia. Această strălucire reglabilă este o reamintire vizuală a căldurii asociate cu sunetul Marantz.

Funcționalitatea ARC HDMI vă permite să redați sunet de la televizor și de la oricare dintre sursele sale conectate (cutie de streaming, consolă de jocuri etc.) cu un singur cablu HDMI, ceea ce face ca acest model să fie unic satisfăcător atât în ​​sistemele de muzică, cât și în sistemele AV.

Preamplificatorul phono MM încorporat vă permite să conectați direct o platană fără un preamplificator fono extern intermediar.

Streamingul se află în centrul Marantz MODEL 40n și este activat de o rețea simplă și directă. Utilizați fie Wi-Fi, fie ethernet pentru a începe.

Conectorii de legare Marantz personalizat oferă o conexiune sigură și sigură la cablurile difuzoarelor dvs., indiferent dacă sunt terminate cu pică, mufe banane sau fir liber.

Conectați surse digitale externe folosind intrările digitale coaxiale sau optice pentru a beneficia de convertorul digital-analogic de înaltă calitate găsit în acest model.

Putere nominală de ieșire: 70W + 70W (8ohm), 100W + 100W (4ohm)
Raspuns in frecventa: 5Hz - 50kHz
Distorsiune armonică totală: 0,02% (20Hz - 20kHz, 8Ω)
Circuit amplificator de putere: HDAM-SA3
Transformator de putere: toroidal dublu ecranat
Aplicația HEOS
dimensiuni produs: 443 x 130 x 432 mm

MODEL40NN1B