fullscreen
fullscreen
fullscreen
Marantz AMP 10
Marantz AMP 10
Marantz AMP 10

Amplificator de putere multicanal home cinema, avand 16 canale x 200W in 8 Ohm

AMP10N1B
Marantz
34.999,00 lei
cu TVA
Cantitate
Stoc furnizor - necesita confirmare

  Cel mai bun pret - Daca gasesti un pret mai bun contacteaza-ne pentru o oferta
  Livrare gratuita - Pentru comenzi in valoare de peste 500 lei
  Asistenta pentru instalare - Oferim gratuit asistenta pentru instalarea produselor

Marantz AMP 10 este un amplificator remarcabil de puternic cu 16 canale. Asociați-vă cu AV 10 pentru un sistem home theater de elită, la nivel de referință. MarantzAMP 10 este evaluat la 200 de wați pe canal în 8 ohmi și 400 de wați pe canal la 4 ohmi. AMP 10 este construit pe HDAM exclusiv Marantz și amplificare de clasă D recent dezvoltată

Realizarea sunetului în modul Marantz este o fuziune perfectă de artă și știință, practicată de creatori artizanali care echilibrează și selectează componentele individual pentru calitățile lor sonore - ei sunt Maeștrii Sunetului. AMP 10 combină inteligent o putere de ieșire foarte mare și un număr mare de canale pentru a crea un amplificator principal la nivel de referință pentru performanțe de home theater supreme. Sursele de alimentare separate pentru nivel de linie și trepte de mare putere asigură puritatea totală a semnalului de la intrare la ieșire. Ieșirea personalizată de clasă D nu creează nicio putere de compromis.

Designul Marantz este elegant atemporal - o expresie a peisajelor sonore muzicale pe care produsele le creează. Contorul de nivel analog montat central și luminat ușor este meticulos detaliat ca un ceas fin. Este atât funcțional, cât și un omagiu potrivit pentru piesele timpurii Marantz. Deși este substanțial ca statură, AMP 10 este construit elegant cu carcasă și butoane din oțel și aluminiu. Textura subtilă turnată în panoul frontal este iluminată de strălucirea fină reglabilă a luminilor laterale de pe ambele părți ale suprafeței de control.

Cinematograful este o parte integrantă a casei tale. Prin urmare, Marantz a oferit o gamă bogată de conexiuni și opțiuni de configurare pentru a face din Marantz AMP 10 amplificatorul dvs. ideal. În timp ce fiecare dintre cele 16 canale poate funcționa independent, perechile de canale pot fi, de asemenea, comutate în modul bi-amp pentru a izola benzile de frecvență unele de altele sau comutate în modul BTL pentru a produce până la 400 de wați pe canal în 8 ohmi pentru cele mai mari cerințe de ieșire.

AMP 10 sfidează logica comună conform căreia nu se poate avea putere mare și număr mare de canale într-o singură carcasă. De-a lungul anilor de dezvoltare, Marantz a conceput un amplificator cu 16 canale, 200 de wați pe canal, care funcționează la niveluri extraordinar de ridicate, fără pierderi de fidelitate. Amplificarea personalizată de clasă D este foarte eficientă, iar ventilatoarele încorporate strategic și silențioase mențin unitatea să funcționeze optim chiar și în condiții extrem de dinamice.

Conectorii RCA placați cu aur și XLR de înaltă calitate acceptă intrare audio de la majoritatea procesoarelor surround. Stalpii de legare personalizați Marantz SPK 1+ sunt ergonomici și oferă cea mai bună cuplare posibilă la cablurile difuzoarelor. Ieșirea cu distorsiune scăzută și putere mare oferă o unitate amplă pentru aproape orice configurație de difuzor pentru a maximiza performanța în orice cameră.

Folosind un cablu inclus, informațiile de control și stare de la AMP 10 pot fi transmise către AV 10, simplificând controlul și automatizarea rețelei. În plus, intrările de declanșare RS232 și DC sunt disponibile pentru a face posibilă automatizarea AMP 10 cu un sistem de control acasă.

IP Control / RS232 Control / Web Control / App Control No / Yes / No / No
IR Flasher In Yes
Marantz Remote Bus Yes
DC Trigger Input/ Output 1 / 1

Front Display Level Meter
Firmware Update by Network / USB / RS232C No / No / Yes
Auto Power off Yes

Main Amplifier in Balanced & Unbalanced: 16ch (Exclusive use by a selector switch.)
Speaker Terminal: Gold plated screw / regular screw Brass type (same as MODEL 40n)
Number of Speaker Terminals 16
Bi-Amp Drive /BTL Drive Yes / Yes
Level Meter Yes
Chasiss Copper Plated

Number of poweramps 16
Power Output (8 ohm, 1 kHz, 0.05% 2ch Drive) Normal / BTL 200W / 400W
Power Output (4 ohm, 1 kHz, 0.7% 2ch Drive) Normal 400W
Power Output (8 ohm, 1 kHz, 0.7% 5ch Drive) Normal 200W
70% Guarantee(Normal/Bi-Amp/BTL) Yes(w/Yes JP)
100% Guarantee(Normal/Bi-Amp) Yes

Metal Front Panel Yes
Pre-Programmed / Learnable / LCD Display No / No / No
Power Consumption in W 500W
Power Consumption No-Sound (ECO on/off) in W No / 140W
Standby Consumption in W 0.2
Maximum Dimensions in mm 442 x 488 x 187
Weight in kg. 19.9

AMP10N1B