fullscreen
fullscreen
Gold Note PA-10
Gold Note PA-10

Amplificator de putere, 600W mono in 4 Ohm, 150W x 2 in mod stereo, fabricat in Italia

GNPA10
Gold Note
8.999,00 lei
cu TVA
Culoare: Argintiu
Cantitate
In stoc

  Cel mai bun pret - Daca gasesti un pret mai bun contacteaza-ne pentru o oferta
  Livrare gratuita - Pentru comenzi in valoare de peste 500 lei
  Asistenta pentru instalare - Oferim gratuit asistenta pentru instalarea produselor

Gold Note PA-10 este cel mai nou amplificator de putere Gold Note din gama de produse compacte, dar nu mai puțin eficiente, denumită Seria 10. Caracterizat printr-o calitate superioară a constructiei și cu componente audio selectate, PA-10 este capabil de o putere uimitoare în comparație cu dimensiunea sa compactă și oferă în plus o gamă largă de funcții, cum ar fi tehnologia unică de Damping Factor reglabil, care vă permite să combinați perfect amplificatorul cu boxele

PA-10 este noul amplificator de putere al Gold Note Series 10 care poate reda fie în modul Stereo, fie în modul Mono (cu Bridge). Caracterizat de cea mai bună calitate a constructiei și de o varietate impresionantă de funcții, PA-10 este un amplificator de putere incredibil de versatil, potrivit pentru orice sistem audio modern High-End. Estetica șasiului este derivată din produsele din seria 10 care integrează perfect PA-10 într-un concept coerent inspirat de renumitul stil italian și designul modular Gold Note.

Amplificatorul de putere este compus dintr-un șasiu de înaltă calitate realizat din panouri grele de aluminiu și componente audio selectate cu precizie. Ideea din spatele PA-10 a fost de a proiecta un amplificator de putere compact în dimensiuni, dar capabil de o putere uimitoare capabil să conducă orice fel de boxe. Noua tehnologie excelentă dezvoltată pentru PA-10 permite amplificatorului să acționeze ca un amplificator de clasă A, dublându-și puterea în timp ce scade impedanța difuzoarelor. Dispune de un 75Watt @ 8Ω, 150Watt @ 4Ω și 300Watt @ 2Ω în modul stereo și un uimitor 300Watt @ 8Ω, 600Watt @ 4Ω în modul mono.

PA-10 se distinge prin versatilitatea sa mare, aplicând o mulțime de inovații pentru care Gold Note este acum bine cunoscut. Pornind de la factorul de damping reglabil, permite o asociere perfectă cu orice tip de boxe, de la cele mai dificile până la sensibilitate ridicată și mini monitor, oferind întotdeauna cea mai bună potrivire.

Tehnologia Bridge-Tied-Load (modul Mono) face din PA-10 un amplificator de mare putere capabil să conducă practic orice boxa de pe piață. Ieșirea stereo XLR permite configurarea în serie a PA-10 pentru soluții convenabile multiroom, de înaltă calitate, ușurate de modul On / Stand-by automat pe baza semnalului audio primit.

PA-10 vine cu intrări RCA și XLR. Opțional oferă posibilitatea de a fi conectat simultan la două surse diferite, cum ar fi Gold Note PH-1000 phono stage cu control al volumului și DS-10 4-in-1 DAC.

Exista si tehnologia internă In / Out GN Link, care permite amplificatorul în modul master-slave, cu alte unități care prezintă aceeași caracteristică

Putere RMS:  75/150W @ 8/4Ω per ch. in stereo to 600W @ 4Ω per ch. in mono (BTL)
Raspuns in frecventa 10Hz-30kHz at +/-1dB
Distorsiuni armonice (THD+N)  0,05%
DAMPING FACTOR selectabil high/low
Sensibilitate intrare 1,4V RMS on RCA and XLR
Impedanta intrare 13KΩ RCA/XLR
Consum <1W in standby; <10W no signal; 150W at a 1/4 of nominal power, 1400W max
Dimensiuni 200mm W x 80mm H x 260mm D

Greutate Kg. 4 net, Kg. 5 boxed
Finisaje: Brushed Aluminium in Black, Silver or Gold

GNPA10