fullscreen
fullscreen
fullscreen
Trilogy 993
Trilogy 993
Trilogy 993

Amplificator de putere, stereo

TRILOGY993
Trilogy Audio
52.999,00 lei
cu TVA
Cantitate
Stoc furnizor - necesita confirmare

  Cel mai bun pret - Daca gasesti un pret mai bun contacteaza-ne pentru o oferta
  Livrare gratuita - Pentru comenzi in valoare de peste 500 lei
  Asistenta pentru instalare - Oferim gratuit asistenta pentru instalarea produselor

Completând preamplificatorul Trilogy 903. Cele mai bune alegeri de design pot fi realizate numai prin înțelegerea tuturor opțiunilor. Trilogy este într-o poziție unică pentru a face acest lucru; combinând cele mai bune tehnologii atât în stare solidă, cât și a supapelor pentru a produce un design remarcabil, capabil de subtilitate muzicală sublimă și putere impresionantă.

Tot gainul de tensiune al lui 993 este asigurat de un super tub 6H6П. Această triodă militară rusă a fost selectată pentru performanțe excepționale la frecvențele audio, având atât transconductanță ridicată, cât și mu scăzut. Tubul funcționează în clasa A într-o configurație de rețea împământată cu feedback negativ zero pentru fidelitate maximă.

Sursele de alimentare pentru stage-ul de driver sunt complet discrete și sunt reglate în șunt pentru un răspuns tranzitoriu excelent. Datorită topologiei unice a etajului de ieșire, supapa are o sarcină ușoară, văzând doar un MOSFET mic. Acest lucru îi permite să ofere fluxul muzical și microdetaliul care face supapele atât de speciale. 993 face pasul neobișnuit de a specifica o sursă de alimentare de intrare cu bobine pentru treapta de ieșire.

Choke-ul este aproape la fel de mare ca transformatorul de putere și joacă un rol crucial în performanța amplificatorului. Sunt evitate vârfurile de curent ridicate, zgomotoase din punct de vedere electric, care sunt extrase de la rețeaua de alimentare în surse convenționale. Choke-ul permite în schimb o absorbție de curent mult mai liniară, menținând zgomotul dinamic sub conducere mult mai scăzut. Condensatorii rezervor premium și diodele de recuperare soft completează sursa de alimentare. Primul wat furnizat de un amplificator este cel mai important. Este locul în care majoritatea semnalelor tonale și spațiale se află la niveluri normale de ascultare. Etapa de ieșire a lui 993 utilizează un FET de ieșire mic și agil pentru a deservi această regiune, oferind performanțe superioare acolo unde are cel mai mare impact. Când cererea de curent crește, dispozitivele bipolare cu putere mai mare furnizează curent suplimentar pentru a muta difuzorul cu până la 125 de wați în 8 ohmi.

Amplificatorul are zero feedback negativ global, dar din cauza polarizării ridicate prezintă încă o impedanță de ieșire scăzută. Conectivitatea TAS Link oferă funcții cum ar fi pornirea de la distanță, monitorizarea stării de la distanță prin controlerul de sistem și legături de securitate. ascultător.

Size  465*346*106 (W*D*H)
Size including connectors  465*378*106 (W*D*H)
Packaged Size  590*510*250 (W*D*H)
Weight  19 Kg
Packaged Weight  22 Kg
Standby Power Consumption  < 1 Watt
Idle Power consumption  50 Watts
Maximum Power consumption  700 Watts
Inputs  1 pair RCA phono sockets
Input impedance  400K Ohms
Input sensitivity  2.0V RMS for Rated output
Rated Power (8 Ohms)  125 Watts per channel
Rated Power (4 Ohms)  200 Watts per channel
Recommended load impedance  4-16 Ohms
Frequency response  5Hz-30KHz +/- 0.5dB
Distortion  Less than 1% A weighted at rated output
Phase  Phase correct (non inverting)

TRILOGY993