fullscreen
Amplificator Cambridge Audio Edge M

Amplificator de putere monobloc, 200W RMS in 8 Ohm

EDGEM
18.999,00 lei
cu TVA
Cantitate
Stoc furnizor - necesita confirmare

  Cel mai bun pret - Daca gasesti un pret mai bun contacteaza-ne pentru o oferta
  Livrare gratuita - Pentru comenzi in valoare de peste 500 lei
  Asistenta pentru instalare - Oferim gratuit asistenta pentru instalarea produselor

Cel mai rafinat amplificator de putere monoblock de la Cambridge Audio, Edge M, ofera aceeasi coerenta ritmica si profunzime a imaginii precum restul gamei Edge, dar cu suficienta rezerva de putere pentru a conduce si cele mai pretentioase boxe.

O pereche de amplificatoare de putere monoblock Edge M au rezerva de putere pentru a conduce cele mai pretentioase boxe cu impact si claritate. Deoarece fiecare Edge M este complet balansat de la intrare la iesire, este imun fata de distrosiunile zgomotoase si liber sa livreze muzica exact cum a intentionat artistul, fara coloratii.

Pe cat de puternica este o pereche de amplificatoare Edge M, pe atat de detaliata este. Sunetul este echilibrat cu o profunzime si claritate evidentiate cu fiecare nota. Cambridge Audio au dezvoltat intregul sistem Edge prin ascultarea atenta a fiecarei componente si alegandu-le doar pe cele mai bune. Nimic nu a fost ales pe baza pretului sau speficatiilor. Rezultatul final este un amplificator ce reda inregistrarea originala fidel.

Utilizand tehnologia de amplificare Clasa A nu avea sa fie suficient de eficienta pentru Edge M. In schimb, a fost adaugat un reglaj al voltajului unui design traditional Clasa AB, reducand astfel distorsiunile la niveluri inaudibile. Aceasta configuratie unica produce mai putina caldura si face intregul sistem mai eficient.

Dimensiuni: 150 x 460 x 405mm

Greutate: 23.6kg

Putere RMS: 200W RMS into 8 Ohms, 350W RMS into 4 Ohms

Raport Semnal/zgomot: >93 dB (REF 1W in 8 Ohm) >115 dB (Putere maxima)

Raspuns in frecventa: <3Hz – >80kHz +/-1dB

Sensibilitatea de intrare: 1.7V RMS (RCA) / 3.4V RMS (XLR)

THD: <0.002% 1kHz at rated power (8 Ohms) <0.02% 20Hz – 20kHz at rated power (8 Ohms)

EDGEM