fullscreen
Pro-Ject VC-E2

Sistem avansat de curatare discuri vinil

PROJECTVCE2
Pro-Ject
1.999,00 lei
cu TVA
Cantitate
Ultimele produse in stoc

Accesorii pick-up
  Cel mai bun pret - Daca gasesti un pret mai bun contacteaza-ne pentru o oferta
  Livrare gratuita - Pentru comenzi in valoare de peste 500 lei
  Asistenta pentru instalare - Oferim gratuit asistenta pentru instalarea produselor

Noul Pro-Ject VC-E2 este noua mașină compactă de curățat discuri, cu caracteristici superioare complet noi. Discurile de vinil necesită o întreținere specifică. Curățarea cu perie uscată înainte de redarea discului este bună pentru a îndepărta grosier praful. Pentru a curăța eficient canelurile, trebuie să curățați umed discul.

Pentru a realiza o curățare perfectă, avem nevoie și de un lichid de curățare adecvat. Lichidele de curățare alcoolice pot distruge microinformațiile muzicale ale canelurilor. Acesta este motivul pentru care am proiectat noul nostru lichid de curățare fără alcool ecologic, numit „Wash it 2”. Noul nostru Wash it 2 este un lichid preamestec, astfel încât nu trebuie să mai diluați singur concentratul. Acest lucru evită utilizarea accidentală a apei de la robinet necorespunzătoare pentru amestecare. Cu Wash it 2 putem optimiza din nou performanța de curățare. VC-E2 este foarte puternic și curăță complet înregistrările în una sau două rotații.

Fabricat in Europa!

Noua clemă magnetică nu numai că etanșează eticheta de discuri de lichidul de curățare pentru a evita deteriorarea etichetei, ci și accelerează întregul proces de curățare. Puneți înregistrarea pe aparat, puneți clema și sunteți gata de plecare - nu mai înșurubați obositoare a clemei. Brațul metalic robust și ușor de utilizat este stabil din punct de vedere mecanic și concentrează toată puterea de aspirație direct pe suprafața de înregistrare. Împreună cu noua bandă de braț autoadezivă, înregistrările dumneavoastră sunt curățate perfect. Recipientul intern (0,5 litri) colectează lichidul uzat și este ușor de golit. Când utilizați soluția de curățare Wash it 2, lichidul se va evapora și în recipient, ceea ce înseamnă că recipientul va trebui golit rar. Dacă aveți o colecție mare de discuri, ar trebui să aruncați o privire pe VC-S3 nostru premium. Noul VC-E2 este fabricat în Europa cu materiale de înaltă calitate și o calitate excelentă a construcției. Cu multe caracteristici practice și funcționare mecanică excelentă, VC-E2 combină în mod eficient atracția designului industrial cu o soluție ușoară pentru un sunet grozav de pe discurile tale de vinil.

PROJECTVCE2