fullscreen
fullscreen
Subwoofer Dynavoice Thunder T-10
Subwoofer Dynavoice Thunder T-10

Subwoofer activ din gama de varf Thunder, woofer cu diametru 10 inch, putere RMS 500W

THUNDERT10
Dynavoice
2.389,00 lei
cu TVA
Culoare: Alb
Cantitate
Stoc furnizor - necesita confirmare

Subwoofere
  Cel mai bun pret - Daca gasesti un pret mai bun contacteaza-ne pentru o oferta
  Livrare gratuita - Pentru comenzi in valoare de peste 500 lei
  Asistenta pentru instalare - Oferim gratuit asistenta pentru instalarea produselor

Dynavoice Thunder T-10 este construit pentru a se potrivi unui sistem home audio performant. Cu un amplificator de clasa D, de 500 wați și un subwoofer cu suspensie de mare greutate și con, coșuri și difuzoare de medii din aluminiu, Thunder T-10 oferă un bass puternic și persistent.

Un subwoofer compact, puternic și bine reglat face diferența într-un sistem de sunet. Când construiești un sistem home cinema avansat, un sistem stereo cu o pereche de difuzoare de raft sau un sistem 5.1 mai mic, Dynavoice este soluția perfectă. Gama completă de subwoofere este concepută pentru a se potrivi unui mediu obișnuit de ascultare. În timpul dezvoltării, producătorul le măsoară cu meticulozitate în aceleași condiții care pot fi existente într-o locuință pentru a se asigura că obțin bass-ul cel mai potrivit.

Cabinetul este construit dintr-un MDF de 45 mm în față și din MDF de 30 mm pe laturi. În plus, a fost întărit cu 25 mm pentru a minimiza vibrațiile și pentru a face cabina cât mai solidă posibil. În ciuda faptului că dimensiunea este de numai 375 mm (WxHxD), vei observa că este foarte bine construit, Thunder T-10 cântărind aproape 26 kg!

Woofer-ul a fost echipat cu suspensie Fatboy și amortizoare duale pentru a fi cu adevărat rigid și durabil. Atât conul, cât și difuzorul de medii sunt din aluminiu. Șasiul este turnat în aluminiu și foarte solid, va rezista la impactul de 650 W din amplificatorul de clasă D.

Cum sună?

Pe scurt, sună excepțional, cu atât de multă forță încât este mai mult decât suficient pentru majoritatea oamenilor. Sună atât de bine încât nu credem că poți găsi un subwoofer mai bun în această gamă de preț.

CARACTERISTICI:
- Amplificator de putere clasa D de 650 wați RMS
- Buton reglabil pentru volum/ frecvență/ fază
- Întrerupător
- Intrare și ieșire dublă de nivel
- Intrare LFE.
- Cabinet foarte stabilă din MDF, cu 45 mm față, 30 mm laturi și 25 mm în mijloc.

PUTERE: 500 W
RASPUNS IN FRECVENTA: 35 - 150 Hz
DIMENSIUNI (HxWxD): 375 x 375 x 375 mm
GREUTATE: 25,9 kg
FRECVENTA CROSSOVER: 35 - 150 Hz
PUTERE MUZICALA: 650 W

THUNDERT10