fullscreen
DAC Cambridge Audio CXN V2

Streamer cu DAC UPnP, Airplay, Internet Radio, Spotify Connect, local USB

C11137K
3.300,00 lei
cu TVA
Cantitate
In stoc

Streamere
  Cel mai bun pret - Daca gasesti un pret mai bun contacteaza-ne pentru o oferta
  Livrare gratuita - Pentru comenzi in valoare de peste 500 lei
  Asistenta pentru instalare - Oferim gratuit asistenta pentru instalarea produselor

Cambridge Audio CXN V2 este un streamer,  si poate fi controlat cu o tableta sau smartphone, cu ajutorul aplicatiei dedicate ( disponibila iOS sau Android ).

Flexibilitate, simplitate si o exceptionala calitate a sunetului sunt cateva dintre motivele pentru care Cambridge Audio CXN V2 a fost votat Streamerul anului 2015, 2016 si 2017 de catre prestigioasa revista What HiFi.

Firma britanica Cambridge Audio are o puternica traditie in sunetul HiFi si CXN beneficiaza pe deplin de aceasta experienta acumulata in peste 40 de ani de activitate. Este folosita tehnologia de upsampling ATF2 ( Adapted Time Filtering 2 - dezvoltat impreuna cu firma elvetiana Anagram Technologies care a ajuns si ea a la doua versiune) si doua DACuri Wolfson WM8740 pentru a ridica semnalul de intrare la 24 bit / 384 kHz inainte de conversia efectiva in analog. Etajul analogic de iesire desavarseste procesul si avem un sunet extraordinar, pe iesiri balansate sau nebalansate, rodul unui efort sustinut de acord fin al celor mai marunte detalii.

Sunetul digital este disponibil din mai multe surse. Spotify Connect, Apple AirPlay 2, Qobuz si Tidal ofera un continut vast, este prezent Chromecast pentru a usura si mai mult redarea, iar CXN V2 este Roon Ready pentru a imbogati experienta navigari pe NAS si UPnP. Adaugati intrarile digitale optice si coaxiale, mufa USB asincron, aptX Bluetooth (prin adaptor) si internet radio, iar CXN V2 aduce lumea muzicala la domiciliu.

Dac: Dual Wolfson WM8740 24-bit DACs

Dimensiuni: 85 x 430 x 305mm

Greutate: 3.5Kg

Intrari: WiFi - LAN - USB - S/PDIF coaxial - TosLink optic

Iesiri analogice : nebalansat RCA / balansat XLR

Iesiri digitale : S/PDIF coaxial - TosLink optic

Compatibil : UPnP, Airplay, Internet Radio, Spotify Connect, local USB

Formate audio : ALAC, WAV, FLAC, AIFF, DSD (x64), WMA, MP3, AAC+, OGG Vorbis

Dual DAC Wolfson WM8740

Filtru digital: Anagram Technologies ATF2 24bit/384 kHz generatia a doua

C11137K