fullscreen
Pro-Ject E1 Phono

Pickup cu preamplificare inclusa, doza Ortofon OM5e

PROJECTE1PH
Pro-Ject
1.649,00 lei
cu TVA
Culoare: Alb
Cantitate
Ultimele produse in stoc

Pick-up
  Cel mai bun pret - Daca gasesti un pret mai bun contacteaza-ne pentru o oferta
  Livrare gratuita - Pentru comenzi in valoare de peste 500 lei
  Asistenta pentru instalare - Oferim gratuit asistenta pentru instalarea produselor

E1 de la Pro-Ject Audio Systems este primul pcikup E-Line, care își propune să ofere o experiență sonoră grozavă la un buget limitat, realizată manual în Europa. Nu contează dacă ești un începător, sau un fan experimentat al vinilului. Pro-Ject E1 nu te va dezamăgi! Designul Plug & Play cu forță de tracking pre-ajustată și antiskating de către tehnicienii experimentați din fabrică vă oferă cele mai bune setări pentru pickup-ul dvs. Doar aplecă-te pe spate și bucură-te de discurile tale preferate. Noul Pro-Ject E1 este disponibil în trei versiuni diferite pentru a se potrivi nevoilor tuturor. Toate cele trei modele sunt echipate cu un comutator electronic de viteză de 33/45 RPM.

Soclul elegant din fibră compozită prelucrat CNC, disponibil în finisaj negru lucios, alb lucios sau nuc, este fabricat cu grijă pentru a se asigura că nu există spații goale în interior. Brațul din aluminiu ușor și cu frecare redusă de 8,6” este optimizat pentru cartuşul Ortofon OM5e de înaltă calitate și va scoate în evidență potențialul maxim. Noul platan principal de polimer ABS este consolidat cu creste special concepute pentru a crea o platformă ideală, anti-rezonantă pentru vinilul dumneavoastră. Pentru a vă proteja Pro-Ject E1 de praf, veți găsi în cutie și o husă de praf acrilică elegantă, cu balamale reglabile. Dispunând de materiale premium, estetică elegantă și un sunet bogat și plin de viață, procesul amplu de dezvoltare a asigurat că nu a existat niciun compromis în ceea ce privește performanța sunetului, în ciuda unui preț atât de accesibil.

E1 Phono adaugă un preamplificator phono intern la versiunea standard și este modelul perfect pentru dvs., dacă nu aveți un preamplificator fono în configurația curentă.

PROJECTE1PH