fullscreen
Cablu Interconect RCA Chord Shawline

Cablu interconect stereo analog cu mufe RCA la ambele terminatii, din gama Shawline a producatorului britanic Chord Company

SHA1105
Chord
1.079,00 lei
cu TVA
Lungime: 0.5m
Cantitate
Stoc furnizor - necesita confirmare

  Cel mai bun pret - Daca gasesti un pret mai bun contacteaza-ne pentru o oferta
  Livrare gratuita - Pentru comenzi in valoare de peste 500 lei
  Asistenta pentru instalare - Oferim gratuit asistenta pentru instalarea produselor

Primele cabluri ARAY Tuned au fost dezvoltate folosind gama de cabluri Sarum. Cablurile analogice Shawline utilizeaza aceeasi geometrie a conductorului ARAY. Toate cablurile ARAY Tuned au un grad extraordinar de transparenta muzicala, iar Shawline Analogue transforma performanta noilor serii de DAC-uri, playere CD si Streamers, oferind performanta mare la preturi foarte accesibile.

Provocarea cu producerea Analogului Shawline este ca toate cablurile Tunel ARAY necesita un grad inalt de precizie care poate fi obtinut numai cu ajutorul unei manopere foarte atente. Shawline este construit din conductori de cupru placati cu argint izolati din PTFE si utilizeaza un material de protectie compozit care functioneaza pe o latime de banda larga si reduce si zgomotul mecanic. Cablul este asamblat intr-un tub flexibil din plastic, ales pentru a reduce in continuare zgomotul mecanic si este prevazuta o panglica exterioara protectoare.

Conectorii RCA sunt Chord VEE3 si sunt placati cu argint pentru a imbunatati transferul de semnal.

SHA1105

Fisa tehnica

Tip mufe
RCA