fullscreen
Magnat Transpuls 1000

Boxa de podea cu aspect vintage, 3 way bass reflex. Pret pe bucata

TRANSPULS1000
Magnat
2.399,00 lei
cu TVA
Cantitate
In stoc

Boxe de podea
  Cel mai bun pret - Daca gasesti un pret mai bun contacteaza-ne pentru o oferta
  Livrare gratuita - Pentru comenzi in valoare de peste 500 lei
  Asistenta pentru instalare - Oferim gratuit asistenta pentru instalarea produselor

Aspectul vorbește de la sine: cineva vrea să facă muzică aici. Muzică corectă, adevărată. Aspectul sincer și practic al Magnat Transpuls 1000 întruchipează, de asemenea, modul în care funcționează. Sistemul cu trei căi, care constă dintr-un woofer complet de 260 mm, un dom de 135 mm și, bineînțeles, un tweeter cu claxon, reprezintă o călătorie înapoi în timp - atât din punct de vedere tehnic, cât și vizual vorbind. În ceea ce privește sunetul, însă, Transpuls 1000 dă ritmul.

O performanță muzicală eficientă, dinamică și imbatabilă cu Magnat Transpuls 1000

Datorită ratingului său impresionant de eficiență de 92,5 dB, difuzorul stereo permite amplificatoarelor și mai mici să realizeze fapte acustice uimitoare. În frecvențele de bas profund și medii, acest lucru se datorează, în parte, conurilor de hârtie extrem de ușoare și montării lor folosind tehnologia PA. În intervalul de înalte, eficiența imbatabilă a principiului cornului este cea care face pur și simplu să pară „vechi” tweeterele normale. Dinamica generată de Transpuls 1000 este uluitoare, iar coordonarea sa acustică pare făcută pentru muzică rock, urbană și tot felul de muzică impulsivă.

Tehnologia superbă combină vechiul și noul deopotrivă

Cu un woofer uimitor de 26 cm și o configurație bass reflex perfect coordonată, Transpuls 1000 este capabil să funcționeze la cele mai joase frecvențe. Acesta generează vibrații plăcute în cameră de la 22 Hz încolo, iar tweeter-ul cu o singură compresie lasă doar 32.000 Hz.

Magnat Transpuls 1000 își păstrează astfel dimensiunile prietenoase cu camera de zi. Având 79 cm înălțime, 38 cm lățime și doar 28 cm adâncime, este membrul compact al familiei. Cu toate acestea, construcția oferă un volum mai mult decât suficient pentru o gamă de bas profundă, dinamică și impresionantă. Porturile orientate spre înainte ale configurației bass reflex îl fac necritic în ceea ce privește locul în care este instalat, ceea ce înseamnă că Transpuls 1000 poate fi plasat mai aproape de perete. Toate acestea se manifestă și printr-o greutate totală impresionantă de 20 de kilograme per difuzor.

Nu retro, dar inovator

La fel ca toți membrii familiei Transpuls, seria 1000 prezintă, de asemenea, aspectul tipic, care, pe de o parte, amintește de perioada legendară a sistemelor hi-fi din anii 70 și 80, dar emană totuși muzicalitatea totuși a zilelor noastre. pe de altă parte. Acest lucru se aplică atât atunci când grila elegantă din material textil cu cadrul robust din MDF este atașată, cât și când tehnologia pură este vizibilă atunci când grila este îndepărtată. Un model din stânga și din dreapta, cu un aranjament simetric al șasiului, asigură că Transpuls 1000 este și o încântare vizuală. Carcasa Dark Wood reprezintă o combinație reușită de discret și senzațional. Acesta din urmă în principal din cauza proporțiilor izbitoare.

Nu în ultimul rând, detalii precum carcasa înclinată de 5°, care este o componentă a corecției holistice de fază, asigură că toate frecvențele ajung la urechile dvs. în același timp.

PRINCIPLE 3 way bass reflex

DRIVERS 260 mm woofer 1 x 5.25“ midrange 1 x 1” horn-dome tweeters

POWER HANDLING (RMS/MAX.) 150 / 300 watts

SENSITIVITY (2.8V/1M) 92,5 dB

IMPEDANCE 4 – 8 Ohms

FREQUENCY RESPONSE 22 – 32000 Hz

CROSSOVER FREQUENCIES 750 Hz, 3800 Hz

RECOMMENDED AMPLIFIER OUTPUT 30 - 300 Watts

DIMENSIONS (WXHXD) 380 mm x 790 mm x 280 mm

WEIGHT 20 Kg

TRANSPULS1000